If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Интересува ме какво е неаобходимо за преминаване от 1.3 към 1.6 Боксер.Скоростите имат ли разлика?Трябва ли да сменявам инсталации и компютри Мерси предварително
спред мен въпроса е има ли смисъл , по добре си намери 1.7 16 V ... аз пък искам да питам има ли ппредстава някои колко парички би излезнало смяната на двигателя и абсолутно всичко необходино от 1.4 ТС на 2.0 тс.....
Alfa Romeo 145 1.4 16vEX
Alfa Romeo 156 V6quadrifoglio EX
спред мен въпроса е има ли смисъл , по добре си намери 1.7 16 V ... аз пък искам да питам има ли ппредстава някои колко парички би излезнало смяната на двигателя и абсолутно всичко необходино от 1.4 ТС на 2.0 тс.....
Продавай и си купувай нова... тази задача е за хора без време с пари в излишък!
145 QV ex.
146 Boxer TOTAL ex.
147 T.S. Sele top Lancia Dedra 200016
при този вариант какво се сменява освен скорости и компютри....може би и инсталацията
Колегата ти препоръчва просто да смениш колата.
Тия смени на двигатели с по-голям от същия модел са безсмислени, освен ако не ти подарят двигател и пак няма много смисъл. Просто си продаваш твойта за 3000лв и си купуваш същата за 3000лв и си свиркаш
Колегата ти препоръчва просто да смениш колата.
Тия смени на двигатели с по-голям от същия модел са безсмислени, освен ако не ти подарят двигател и пак няма много смисъл. Просто си продаваш твойта за 3000лв и си купуваш същата за 3000лв и си свиркаш
Чудесна идея колега обаче няма кандидати за алфичката отдавна съм мислил по въпроса и цената е далеч от тази която ти си написал и никой не кълве За това ми мина през главата да продължа да наливам пари-ако ме разбираш
Имам двигател и скоростна кутия от 1.6 TS 2000г.
само кажи колко пари си готов да дадеш.Двигателя е с чисто нови свещи, нямат изминати и 200км. Аз ти предлагам като цена 1200 лв за двигателя и скоросната кутия+ компютъра на колата. Маслото е на 3000км.
Comment